Zorgverzekering 2024

Onze aanpak

Wij zijn nuchter, persoonlijk en geïnteresseerd in jouw onderneming. Wij adviseren zoals wij zelf ook geadviseerd zou willen worden. Geen overbodige verzekeringen maar gewoon nuttig afdekken van risico’s. Geen dikke adviesrapporten maar concrete en praktisch toepasbare oplossingen. Dit kan ook iets anders zijn. Denk bijvoorbeeld aan preventie, zijn jouw algemene voorwaarden op orde? Zijn personeelsdossiers en contracten up-to-date? Wat is jouw risicobereidheid? Kortom wat moet, wil en kan je verzekeren? Wij lopen met jou als ondernemer mee, continu en altijd.

Wij zijn jouw sparringpartner met veel kennis en ervaring.

Stappenplan

Wij werken volgens een helder stappenplan. Dat is duidelijk voor jou als klant, en zo zorgen we ervoor dat er niets vergeten wordt. Praktisch, nuchter en ’to-the-point’.


 

Stap 1: Kennismaken. Wie ben je? Wat doe je met je bedrijf? Waar word je blij van? Wat zijn jouw toekomstplannen en hoe wil jij die bereiken?

Stap 2
:
We brengen de risico’s in zicht. Waar kun je mee te maken krijgen? Hierbij vergeten we uiteraard branche specifieke zaken niet. Als bedrijf, en uiteraard kijken we ook naar jou als privépersoon.

Stap 3
:
In deze stap analyseren we jouw risico’s.

Stap 4
:
Samen met jou bepalen we welke risico’s relevant voor je zijn.

Stap 5:
We komen met een concrete en praktische adviezen en nemen deze met jou door. RisicoInzicht in optima forma.

Stap 6:
Na jouw goedkeuring voeren we het plan voor je uit.

Stap 7
:
Periodiek evalueren we samen met jou. Wij initiëren met regelmaat en staan uiteraard ter beschikking wanneer jij daar behoefte aan hebt.